Wheelock Student Center Renovation and Expansion

Completed Summer 2014

Project Overview

To meet the needs of a growing residential student population, University of Puget Sound completed a two-story, 18,000-sq.-ft. addition onto the southeast end of Wheelock Student Center. Work began in May  2013 and was completed in August 2014. In addition to expanded kitchen space on the first floor, the addition includes a second floor seating area for 200 and new dining staff offices. The existing servery was completely remodeled and expanded to enhance the customer experience and improve traffic flow during busy meal times. New features include an allergen-free station, two deli stations, an expanded Grab & Go section, Coke Freestyle fountain dispensers with more than 100 beverage choices, and numerous sustainable features. The project also includes a passenger elevator and restrooms that serve the entire building, as well as building-wide fire alarm and sprinkler system upgrades.